copenhagenbridal 3

Ledige stillinger hos Copenhagen Bridal

Vi har rigtig travlt, og søger derfor dygtige og kompetente medarbejdere, som vil hjælpe vores dejlige kunder, med at opfylde deres inderste kjole drømme. Vi søger derfor følgende:

Salgsmedarbejder Weekend/aften afløser

Copenhagen Bridal ønsker at give alle vores kunder den bedst tænkelige oplevelse. Vi søger lige nu 2-3 dygtige og service-minded salgsmedarbejdere, fortrinsvis til weekender og eftermiddag/aften. Du er måske studerende, der drømmer om et job, hvor du bliver udfordret og har kontakt med forventningsfulde og glade kunder. Det er vigtigt at du er positiv, udadvendt, farverig, lyttende og god til at sætte dig ind dine kunders drømme og ønsker.

Vi lægger stor vægt på en god stemning i butikken. Det er derfor vigtigt at du har et smittende humør, at du har et godt samspil med dine kollegaer, og at du er en god holdspiller. Du skal være indstillet på at arbejde på alle Lørdage & Søndage i vores højsæson fra oktober til marts, da dette er vores absolut vigtigste og travleste periode.

Arbejdstid: ca. 10-15 timer pr. uge.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Send din ansøgning med CV og foto til:

Copenhagen Bridal
Vester Farimagsgade 3
1610 København V.
Att.: Claus Rønberg
Mail: claus@cph-brudekjoler.dk

Spørgsmål til stillingen, kan rettes til Tilde Munkholm på tlf. 33 24 03 00.

Personale søges Copenhagen Bridal

Ledige stillinger hos Copenhagen Bridal

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Du er dog altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du drømmer om et job, hvor du bliver udfordret og har kontakt med forventningsfulde og glade kunder. Det er vigtigt at du er positiv, udadvendt, farverig, lyttende og er god til at sætte dig ind dine kunders drømme og ønsker.

Vi lægger stor vægt på en god stemning i butikken. Det er derfor vigtigt at du har et smittende humør, at du har et godt samspil med dine kollegaer, og at du er en god holdspiller. Du skal være indstillet på at arbejde en del Lørdage & Søndage i vores højsæson fra oktober til marts, da dette er vores absolut vigtigste og travleste periode.

Send din ansøgning med CV og foto til:

Copenhagen Bridal
Vester Farimagsgade 3
1610 København V.
Mail: info@copenhagenbridal.com

Spørgsmål generelt, kan rettes til Claus Rønberg på tlf. 33 24 03 00.

Vi vil naturligvis holde dig underrettet ved nye stillingsopslag