konfirmationskjoler-2024-CLARÓN_PROVNING

Praktisk info om prøvning og køb af konfirmationskjole

Når i booker tid hos Copenhagen Bridal, får i tildelt jeres eget prøverum i 1 time. Vi guider og vejleder jer naturligvis undervejs, men i må forvente at vi har flere kunder i butikken på samme tid, som vi også skal hjælpe. Ønsker i jeres egen personlige ekspedient, er i velkommen til at kontakte os.

I vores butik hænger der ca. 100 forskellige prøvemodeller, som typisk er størrelse 36 og 40. Derudover har vi udvalgte prøvemodeller i størrelserne 30-46.

Vi syr typisk jeres konfirmationskjole efter bestilling, og kan her levere alle størrelser fra størrelse 28-56

Bemærk: Der ikke fortrydelses/-ombytningsret på kjoler og tilbehør

Gode råd når i skal finde jeres konfirmationskjole

Med godt 300 M2, mere end 500 konfirmationskjoler på lager, og en central beliggenhed i hjertet af København, kun få metre fra Vesterport Station, Imperial og Tivoli, er Copenhagen Bridal bestemt et besøg værd. Vi giver her nogle gode råd til, hvad i skal være opmærksom på, når i skal finde den nye konfirmationskjole:

Bestil din konfirmationskjole i god tid

Det er en god idé at bestille sin konfirmationskjole i god tid og gerne 4 måneder før konfirmationen. Dermed får i flest valgmuligheder. De mest populære modeller og størrelser ryger nemlig først, og på grund af 16 ugers produktions- og leveringstid, er det godt at være ude i god tid. Derudover skal der som oftest laves lidt småjusteringer på jeres konfirmationskjole.

Valg af størrelse

Vi kan godt forstå, hvis du som mor tænker, at det da er alt for tidligt at købe en konfirmationskjole til sin datter i så god tid, da hun jo er i voksealderen, og måske kan vokse ud af sin konfirmationskjole, men fortvivl ikke. Vi skal nok guide og vejlede dig i forbindelse med valg af størrelse. Der er 4 cm sømrum i alle konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, hvilket betyder at kjolen kan lægges ud med minimum 1 til halvanden størrelse. Derudover kan vi henvise til Djurhuus Skrædderi, som tilbyder skrædder service få uger før din konfirmation. En justering af vidden koster typisk omkring kr. 500,- Den endelige pris kan kun gives af Djurhuus Skrædderi.

Bemærk at vi ikke har alle størrelser af alle kjoler i butikken. Vi har dog som minimum 1 prøvemodel af hver konfirmationskjole. Alle kjoler bliver typisk syet efter bestilling.

Skal jeg bestille tid?

Det er nødvendigt at bestille tid til prøvning af konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, så vi kan yde den bedst mulige vejledning og service. Tidsbestilling kan ske via vores Booking system.

Hvad bør jeg forberede til min prøvning?

Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din konfirmationskjole, og afstem gerne forventninger med dit følge. Mor eller Far har måske nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din konfirmationskjole, da det jo først og fremmest er dine konfirmationskjole drømme der skal opfyldes

Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum. Vi tager udgangspunkt i rammerne for din konfirmation, og prøver de konfirmationskjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som konfirmand, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

Vær til stede i nuet og nyd det

Når konfirmationskjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte konfirmationskjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en konfirmationskjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din konfirmationskjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af dine favoritkjoler sidst under seancen.

Undgå at prøve for mange kjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse konfirmationskjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de konfirmationskjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som konfirmand, giv dig god tid, og vælg den konfirmationskjole som giver dig den bedste følelse.

Den store beslutning

At vælge og købe sin konfirmationskjole, kan være en stor og svær beslutning, og tænk hvis man nu skulle finde en konfirmationskjole, som er endnu bedre. Når du står i den konfirmationskjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til din konfirmation, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin konfirmationskjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til din konfirmation.

Når kjolen er valgt og købt

Når du har valgt din konfirmationskjole hos Copenhagen Bridal, skal kjolen typisk syes efter bestilling. Vi oplyser jer om ca. leveringstid når i vælger kjole. Så snart kjolen lander i vores butik, kontakter vi jer pr. mail, med link til prøvning og afhentning af den hjemkomne konfirmationskjole.

Vi hjælper med at vurdere hvordan kjolen passer. Er der behov for tilretning, hvenviser vi til skrædder. Se mere om tilretning

Såfremt i har spørgsmål omkring levering, er i altid velkomne til at kontakte os

Vi glæder os til at byde jer velkomne til prøvning og afhentning!!