Brudekjole tilbehør i hjertet af København

Find tilbehør til din brudekjole hos Copenhagen Bridal

Hos Copenhagen Bridal finder du et spændende udvalg af brudetilbehør som brudesko, brudeslør, smykker samt hårpynt m.v. Tidsbestilling til visning prøvning af tilbehør er nødvendig. Book et brudekjole møde, så vi kan give den bedste service og assistance.

Brudeslør

Hos Copenhagen Bridal finder du naturligvis et stort udvalg i smukke brudeslør, som matcher dine ønsker som brud.

Er du til det helt enkle og korte slør i den fineste tyl, som skal understøtte dit valg af brudekjole, eller vil du gerne gå all-inn med både længde, perler og blonder, så tjek det store udvalg ud her.

Elegant brudekjole Lyla med draperinger og slæb
Brudesko Copenhagen Bridal

Brudesko

Copenhagen Bridal har et stort udvalg af brudesko, som er nøje udvalgt, Så de passer perfekt til vores smukke brudekjoler. Vi fører bl.a. brudesko fra ROSA CLARÁ, PRONOVIAS, AIRE BARCELONA & BIANCO EVENTO.

Se vores udvalg af brudesko i vedlagte katalog.

Det er muligt at prøve vores brudesko i forbindelse med din brudekjole prøvning, eller du kan booke et brudekjole møde via vores Booking system

Hårpynt

Vi fører et stort udvalg i hårpynt. Vi kommer med forslag, når du har fundet din brudekjole, så du kan få præcis det udtryk du måtte ønske som supplement til din smukke brudekjole.

Underskørter

Ønsker du fylde på dit skørt, så kan du med fordel vælge at understøtte din brudekjole med et underskørt, som kan fåes i mange forskellige variationer.

Vi anbefaler at du bestiller et brudekjole møde ved valg af brude tilbehør.