Brudekjole drømme i hjertet af København

Find din brudekjole hos Copenhagen Bridal

Hos Copenhagen Bridal finder du et stor udvalg af eksklusive brudekjoler fra førende og anerkendte brudekjole designere. Herunder finder du et overblik over vores brudekjole kollektioner og designere, herunder tilbehør, samt gode råd til når du skal finde din drømmekjole

Brudekjoler 2023 kollektionen

Se brudekjole 2023 kollektionen

Så har vi fornøjelsen af at præsentere den nye 2023 kollektion fra Copenhagen Bridal. Åben blot en god flaske champagne og nyd disse fantastiske kjoler. Mon ikke der er en enkel eller to som opfylder dine inderste brudekjole drømme

Copenhagen Bridal 2023
Se de smukke brudekjoler fra 2023 kollektionen her
brudekjoler-2023_CARMEL_ROSA_CLARA_COUTURE_3

Brudekjole 2023 Kollektionen

Copenhagen Bridal er stolte over at kunne præsentere den nye brudekjole 2023 kollektion. Du finder de smukkeste brudekjoler fra nogle af verdens førende brudekjole mærker, som bl.a. ROSA CLARÁ, PRONOVIAS, AIRE BARCELONA & LUNA NOVIAS.

Derudover hylder Copenhagen Bridal dansk design, når det er bedst. Se bl.a. de smukke brudekjoler fra MARIANNE CARØE, og vores helt eget unikke mærke CLARÓN

Brudekjoler ROSA CLARÁ

Rosa Clará har henrykket en hel verden med sit stilrene og eksklusive udtryk og Couture brudekjoler i verdensklasse. Kjolerne kan tage pusten fra selv den mest kræsne brud.

Copenhagen Bridal fører Rosa Clará eksklusivt i Danmark, og har et stort udvalg hængende i butikken, klar til at blive prøvet af dig. Vi har adgang til hele brudekjole kollektionen, som rummer flere hudrede kjoler.

Er der en særlig model, som du er interesseret i, kan vi undersøge muligheden for at låne kjolen, eller sælge den til dig på helt særlige vilkår med fortrydelsesret.

brudekjoler-2023_ISALINE_ROSA_CLARA_3
brudekjoler-2023_YAONY_AIRE_BARCELONA_3

Brudekjoler AIRE BARCELONA

Aire Barcelona er Copenhagen Bridal’s største og førende leverandør af brudekjoler igennem snart 10 år.

Det store udvalg af mukke brudekjoler i udsøgt kvalitet, skønne materialer og moderne design, gør det til en fornøjelse, at opfylde selv den mest kræsne brud’s inderste drømme og ønsker som brud.

Aire Barcelona forhandles kun af Copenhagen Bridal i Danmark.

Brudekjoler PRONOVIAS

PRONOVIAS er en af verdens absolut førende og mest anerkendte brudekjole producenter med mange forskellige brudekjole kollektioner.

Copenhagen Bridal fokuserer primært på high-end kollektionen fra SAN PATRICK, som bedst beskrives med enestående design, skønne blonder og en helt fantastisk pasform.

Vi fører det største udvalg af SAN PATRICK kjoler i Danmark.

brudekjoler-2023_anika-d-279ab23d
brudekjoler-2023_TIBBY_LUNA_NOVIAS_1

Brudekjoler LUNA NOVIAS

LUNA NOVIAS har nogle virkelig fine brudekjoler til overkommelige priser.

Skønne materialer, fine finesser samt et moderne og enkelt udtryk, gør kjolerne særdeles populære hos vores mange forventningsfulde brude.

Husk tidsbestilling for prøvning af disse skønne brudekjoler

Brudekjoler CLARÓN

CLARÓN er Copenhagen Bridal’s helt eget unikke mærke indenfor brudekjoler og konfirmationskjoler.

Vores brudekjole kollektion er enkel og stilren, materialerne i god kvalitet, og brudekjolerne har en virkelig god pasform.

Kollektionen er udviklet løbende igennem 15 år i tæt samarbejde med vores brude samt forhandlere.

CLARÓN Kollektionerne forhandles i dag kun Online og gennem Copenhagen Bridal

brudekjoler-2020-CR-9-2

Brudekjoler Esther Hofmann

Esther er en tysk brudekjole designer, som kreerer de smukkeste Vintage brudekjoler i enkle og lette materialer.

Til dig som ønsker en brudekjole som først og fremmest er behagelig at have på til havebrylluppet, ved stranden eller i skoven.

Kollektion Salg

Spar op til 50% på udgåede kollektioner

Køb din brudekjole på Kollektion Salg hos Copenhagen Bridal, og gør en rigtig god handel.

Du kan se alle opdaterede nedsatte brudekjoler med størrelser i galleriet. Bemærk at der typisk kun findes en af hver af de viste brudekjoler.

Du kan se hvilken størrelse der er tale om ud fra navnet på din favoritkjole.

Husk at alle vores brudekjoler kan lægges ud med minimum 1 størrelse. Derudover kan en brudekjole altid lægges ind med 1-3 størrelser afhængig af model.

brudekjoler-2020_NUT_1
brudekjoler-aire_barcelona-2022

Brudekjole Katalog/Shop

Få et overblik over alle de brudekjoler som vi fører hos Copenhagen Bridal. Herunder lager og priser samt leveringstider m.v.

Du kan også bestille din brudekjole Online her på siden. Vi henviser dog til Copenhagen Bridal’s generelle betingelser for fortrydelses-/ombytningsret.

Find din brudekjole stil

Du har sikkert allerede en idé om hvilken type brud du gerne vil være. Få et hurtigt overblik over hvilke brudekjoler vi har indenfor de forskellige snit.

Få mest muligt ud af din brudekjole prøvning

Der er mange til at forholde sig til i forbindelse med din bryllupsplanlægning, herunder at finde den helt perfekte brudekjole. Vi kommer med gode råd og vejledning til hvordan du får mest ud af din brudekjole prøvning.

Forside-brudekjoler-2021-gode-raad

Find tilbehør til din brudekjole

Copenhagen Bridal har et stort udvalg af tilbehør til din brudekjole, og vi kan som oftest bestille ekstra materialer hjem. Det betyder, at vi f.eks kan tilgodese ønsker om ærmer eller samme blonde på såvel kjole som slør. Vi anbefaler at du bestiller et brudekjole møde ved valg af brude tilbehør.

Brudesko Copenhagen Bridal

Brudesko

Copenhagen Bridal har et stort udvalg af brudesko, som er nøje udvalgt, Så de passer perfekt til vores smukke brudekjoler. Vi fører bl.a. brudesko fra ROSA CLARÁ, PRONOVIAS, AIRE BARCELONA & BIANCO EVENTO.

Se vores udvalg af brudesko i vedlagte katalog.

Det er muligt at prøve vores brudesko i forbindelse med din brudekjole prøvning, eller du kan booke et brudekjole møde via vores Booking system

Brudeslør

Hos Copenhagen Bridal finder du naturligvis et stort udvalg i smukke brudeslør, som matcher dine ønsker som brud.

Er du til det helt enkle og korte slør i den fineste tyl, som skal understøtte dit valg af brudekjole, eller vil du gerne gå all-inn med både længde, perler og blonder, så tjek det store udvalg ud her.

Brudeslør

Hårpynt

Vi fører et stort udvalg i hårpynt. Vi kommer med forslag, når du har fundet din brudekjole, så du kan få præcis det udtryk du måtte ønske som supplement til din smukke brudekjole.

Underskørter

Ønsker du fylde på dit skørt, så kan du med fordel vælge at understøtte din brudekjole med et underskørt, som kan fåes i mange forskellige variationer.

Find din drømmebrudekjole hos Copenhagen Bridal

Skal du giftes?, og ønsker du at vælge din brudekjole blandt et af landets største udvalg af eksklusive brudekjoler. Copenhagen Bridal sætter en stor ære i at guide og vejlede dig professionelt, og finder præcis den brudekjole, som opfylder dine inderste drømme og ønsker som brud.

Læs de gode råd omkring et typisk forløb, når du skal købe din nye brudekjole

Copenhagen Bridal har udarbejdet en Service Manual, hvor vi kommer med gode råd til hvordan du nemmest finder din brudekjole, samt svarer på de spørgsmål vi typisk møder i hverdagen.   

Læs de 10 gode råd til prøvning af brudekjoler

Copenhagen Bridal har udarbejdet 10 gode råd til, hvordan du får mest ud af din brudekjole prøvning, og til hvad du med fordel kan forberede.

Brudekjoler 2021 i hjertet af København

Copenhagen Bridal er en stor lys og åben butik med god plads. Vi er placeret centralt i hjertet af København, få metre fra Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård. Vi har gode parkeringsforhold såvel foran som bagved butikken.

Stort udvalg af brudekjoler i butikken

Hos Copenhagen Bridal kan du altid vælge mellem hundredevis af brudekjoler. Vi har typisk 1-2 størrelser af hver brudekjole i butikken. Ønsker du det størst mulige udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi derfor at du booker tid minimum 6 måneder før dit bryllup. Der kan som oftest kan være op til 16 måneders produktions- og leveringstid på din brudekjole. Der vil dog altid være et udvalg af brudekjoler til her og nu levering

Bestil din brudekjole i god tid

Du har mange ting at tænke på op til dit bryllup, og da der som oftest skal laves justeringer på din brudekjole, er det godt at være ude i god tid, så du har din brudekjole til rådighed minimum 1-2 måneder før dit bryllup, så du og din skrædder undgår for meget stress. Bestil derfor din brudkjole i god tid og gerne minimum 6 måneder før dit bryllup. Er det ikke muligt for dig, så fortvivl ikke. Vi har altid et udvalg af brudekjoler på lager til her og nu levering.

Book tid når du er klar til at købe din brudekjole

Vi er godt klar over at mange brude gerne vil ud og snuse, blot for at få en idé om stil og design. Det kan være svært at vente, og derfor fristende at booke tid, før man er klar til at købe sin brudekjole, og måske endnu ikke helt har rammerne på plads for brylluppet. Hos Copenhagen Bridal arbejder vi målrettet og professionelt for at finde præcis den brudekjole som passer til dine drømmer og ønsker som brud. Det kan derfor være et dilemma for dig, hvis du forelsker dig i en kjole, som du ikke er klar til at købe, eller som måske ender med ikke at passer med rammerne for dit bryllup. Vi vil derfor anbefale, at du først tager ud og prøver brudekjoler, når du er forberedt på at finde og købe din brudekjole.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Copenhagen Bridal web icon

Arkiv: Brudekjoler 2018 Kiss by Bundó 2018 St. Patrick 2018 Rosa Clará Couture 2018 Aire Beach Weding 2018 Aire Barcelona 2018 Ir De Bundó  2018 Brudekjoler 2017 Aire Barcelona 2017 Aire Beach Wedding 2017 Luna Novias 2017 Adriana Alier 2017 Cosmobella 2017 Susanna Rivieri 2017 Brudekjoler 2016 Aire Barcelona 2016 Rosa Clará 2016 Luna Novias 2016 CLARÓN 2016 Raimon Bundó 2016 Kiss by Bundó 2016 Bianco Evento 2016 Aire Barcelona 2015 Raimon Bundó 2015 Ir De Bundó 2015 Kiss by Bundó 2015 Aire Barcelona 2014 Raimon Bundó 2014