Copenhagen Bridal – Brudekjoler i hjertet af København

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Om os

Copenhagen Bridal er en familieejet og passionsdrevet virksomhed, som åbnede dørene den 2. januar 2011. Vi er placeret centralt i København, få metre fra Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård. Med godt 300 M2 har vi god plads til et stort udvalg af brudekjoler og konfirmationskjoler.

Vi sætter en stor ære i at få lov til at hjælpe og vejlede dig professionelt, og være bare en lille del af en af de allerstørste begivenheder i dit liv.

Der er rigtig mange forventninger og følelser i forbundet med at prøve brudekjoler, og vi arbejder hele tiden på at skabe en god oplevelse og atmosfære i rolige omgivelser, og gøre tingene endnu bedre. Det er derfor utrolig vigtigt for os at have en god og konstruktiv dialog med vores kunder, og lytter til hvad der bliver sagt, så vi sikrer alle  kunder en god oplevelse med afstemte forventninger.

Vi har derfor udarbejdet en Service Manual, så du kan få en idé om hvad du kan forvente når du besøger Copenhagen Bridal. Derudover har vi lavet en beskrivelse af forløbet med tilretning af brudekjoler, i tilfælde af at du vælger at bruge Copenhagen Bridal’s skrædder service. Begge vejledninger bliver løbende opdateret med udgangspunkt i input og erfaringer fra vores kunders oplevelser.

Adresse

Copenhagen Bridal, Vester Farimagsgade 3, DK-1606 København V. tlf. 33 24 03 00

Åbningstider ved tidsbestilling

Mandag – Fredag:     10.00 – 18.00

Lørdag:                       10.00 – 15.00

Derudover udvidede åbningstider i højsæsonen. Se kalenderen under ‘Book tid’ nederst på siden eller i kalenderen på drop down menuen til højre på skærmen.

Bemærk at tidsbestilling er nødvendig til visning og prøvning af brudekjoler.

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske online eller på tlf. 33 24 03 00

Parkering

1/2 times gratis parkering på Meldahlsgade (bagsiden af butikken). DKK 18,- pr. time foran butikken på Vester Farimagsgade. 

Bus/Tog

50M fra Vesterport Station

150M fra Københavns Hovedbanegård