Service Manual & FAQ

Typiske spørgsmål i forbindelse med dit brudekjole forløb

Jeg vil starte med at takke dig, fordi du har vist interesse for vores butik og vores kjoler! Vi har valgt at udarbejde denne Service Manual, så du har en idé om hvordan en prøvning typisk foregår hos Copenhagen Bridal, samt giver overblik over alt det praktiske. Du finder samtidig gode råd og svar på mange af de spørgsmål som vi møder i hverdagen. Det er meget vigtigt for os at høre din mening, og om de ting som du mener vi kan gøre bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig med dine input via claus@cph-brudekjoler.dk. Vi glæder os til hjælpe dig i forbindelse med dit valg af brudekjole, og lover at gøre os umage!!

Med venlig hilsen

Claus Rønberg, Indehaver

Skal jeg booke tid til visning/prøvning af brudekjoler?

Ja, det er nødvendigt for at vi kan give dig og vores tidsbestillende brude den bedst mulige service og assistance. Du kan nu booke et brudekjole møde eller en brudekjole prøvning via vores hjemmeside.

I hvor god tid bør jeg booke min prøvning?

Vi anbefaler at du starter prøvning af brudekjoler i god tid, og gerne minimum et halvt år før dit bryllup, da der kan være lange leveringstider på brudekjoler. Hvis du er senere ude, skal du dog ikke fortvivle, da vi altid har mange skønne brudekjoler i butikken til her og nu levering. Det er derfor aldrig for sent at finde sin brudekjole!

Kan jeg begynde for tidligt?

Vi er godt klar over at mange brude gerne vil ud og snuse, blot for at få en idé om stil og design. Det kan være svært at vente, og derfor fristende at booke tid, før man er klar til at købe sin brudekjole, og måske endnu ikke helt har rammerne på plads for brylluppet. Hos Copenhagen Bridal arbejder vi målrettet og professionelt for at finde præcis den brudekjole som passer til dine drømme og ønsker som brud. Det kan derfor være et dilemma for dig, hvis du forelsker dig i en kjole, som du ikke er klar til at købe, eller som måske ender med ikke at passer med rammerne for dit bryllup. Vi vil derfor klart anbefale, at du først tager ud og prøver brudekjoler, når du er forberedt på at finde og købe din brudekjole.

Hvem bør jeg tage med?

Tag gerne de personer med som står dig aller nærmest og som kender dig og din smag bedst, og tager udgangspunkt i dine drømme og ønsker som brud. For mange deltagere kan risikere at give dig for mange forskelligartede input. Det kan betyde at du kan ende med at blive forvirret, og at du måske mister en god følelse for din drømmekjole. 

Er der noget jeg bør forberede?

Det kan være en god idé at du har gjort dig nogle tanker om den type brud du gerne vil være til dit bryllup. Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din brudekjole, og afstem gerne forventninger med dit følge, da mor eller søster måske har nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din brudekjole, da det jo først og fremmest er dine brudekjole drømme der skal opfyldes.

Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum. Vi tager udgangspunkt i rammerne for dit bryllup, og prøver de brudekjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som brud, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige brudekjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

Må vi tage billeder?

Når brudekjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte brudekjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en brudekjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din brudekjole ud fra den følelse som du står med i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du er dog velkommen til at bede dit følge om at tage et par billeder af dine favoritkjoler 

Har i alle de brudekjoler, som er vist på jeres hjemmeside?

Vi har et stort udvalg i butikken, af de brudekjoler som bliver vist på vores hjemmeside. Er du interesseret i en brudekjole, som vi ikke har, vil der som oftest være mulighed for at prøve tilsvarende kjoler  Alternativt kan kjolen i de fleste tilfælde bestilles hjem på særlige vilkår og med fortrydelsesret. Ring evt. og hør nærmere.

Hvilken prisklasse ligger jeres kjoler i?

Vores prisniveau ligger typisk fra kr. 8.000 – 30.000. Derudover kan du altid finde et udvalg af Samples, der er nedsat med 25-75%, da de ikke længere kan genbestilles.

Har i store størrelser?

Vi forsøger at have et bredt udvalg af forskellige størrelser i butikken. Vi har dog typisk kun en af hver brudekjole til prøvning. De fleste af vores prøvemodeller er størrelse 38-44. Derudover har vi et mindre udvalg af kjoler i størrelse 46-52. Dog kan alle de nyeste brudekjoler bestilles hjem i alle størrelser.  Bemærk at der typisk er en merpris på 10-15% fra størrelse 46 og opefter. Såfremt der er en bestemt kjole, som du har forelsket dig i, kan denne typisk bestilles hjem i den rigtige størrelse på særlige vilkår. Ring og hør nærmere.

Hvor mange brudekjoler bør jeg prøve?

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse brudekjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de brudekjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som brud, giv dig god tid, og vælg den brudekjole som giver dig den bedste følelse.

Når brudekjolen er købt

Når du har valgt og købt din nye brudekjole, kan der ligeledes opstå følgende typiske spørgsmål

Hvornår skal jeg betale?

Betaling af brudkjole sker i forbindelse med selve bestillingen.

Kan jeg fortryde?

Der er desværre ikke fortrydelses- Og ombytningsret på kjoler og tilbehør hos Copenhagen Bridal. Det er derfor vigtigt  at du føler dig sikker, når du vælger din brudekjole. Betaling for tilretning sker separat hos Djurhuus Skrædderi eller selvvalgt skrædder i forbindelse hermed.

Er tilretning en del af prisen?

Tilretning er ikke en del af prisen. Du kan vælge at bruge Djurhuus skrædderi som er Copenhagen Bridal’s samarbejdspartner. Derudover er du naturligvis velkommen til at indhente tilbud fra anden skrædder. Læs mere om forløbet for tilretning hos Copenhagen Bridal her.

Hvordan er jeg stillet ved evt. forsinkelser?

Ved leveringsforsinkelser, der skyldes strejke eller anden force majeure, er køber ikke berettiget til at annullere allerede afgivne ordrer eller gøre erstatningskrav gældende.

Copenhagen Bridal kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Posthus eller kurer

Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds?

Det er meget vigtigt for os at høre din mening og om de ting, du mener vi kan gøre bedre. Du kan derfor altid kontakte mig via claus@cph-brudekjoler.dk eller på tlf. 33 24 03 00. Din mening betyder alt, og er afgørende for at vi hele tiden kan udvikle os! Som forbruger kan du ved uenighed eller tvist altid kontakte Konkurrence- Og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Se nærmere på http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder

Vi håber at ovennævnte var fyldestgørende, og glæder os til at se dig i vores butik, og lover at gøre os umage!!