Konfirmationskjoler i hjertet af København

Velkommen hos Copenhagen Bridal

Konfirmationskjoler i hjertet af København. Hos Copenhagen Bridal finder du et kæmpe udvalg af eksklusive konfirmationskjoler, som du ikke kan finde andre steder. Vi har nemlig eksklusivret på vores helt eget danske konfirmationskjole mærke CLARÓN. Kvaliteten er helt i top, og materialerne helt fantastisk bløde og lækre.  

Prisniveauet er typisk fra DKK 1.000 – DKK 3.000

Konfirmationskjolerne kan købes i vores butik eller Online via www.claron.dk

Konfirmationskjoler 2022

Konfirmationskjoler 2022 kollektionen fra CLARÓN er nu frigivet til prøvning i vores Butik. Alle billeder er nu frigivet på www.claron.dk

Vi er i fuld gang med at opdatere alle billeder fra den nye konfirmationskjole 2022 kollektion. Vi forventer at være helt færdige sidst på fredagen d. 15/10-2022.

Alle billeder fra den nye CLARÓN 2022, frigives i ugen op til Skolernes efterårsferie.

Konfirmationskjoler Copenhagen Bridal

Konfirmationskjoler 2022

Få en lille forsmag på den nye CLARÓN 2022 kollektion. Alle billeder frigives i ugen op til skolernes efterårsferie, og der er fantastisk mange smukke konfirmationskjoler at glæde sig til.

konfirmationskjoler-2022-camilla-3 CLARÓN

CLARÓN PASTEL PINK

Copenhagen Bridal er stolte over at kunne præsentere vores helt egen kollektion af konfirmationskjoler i eget mærke. CLARÓN Pastel Pink er navnet på vores seneste 2022 kollektion, hvor fællesnævneren som altid, er moderigtigt design, høj kvalitet, lækre materialer en rigtig god pasform samt fornuftige priser

Hele kollektionen kan prøves hos Copenhagen Bridal eller på kommende VIP Events i Århus. Derudover kan den købes online.

konfirmationskjole katalog

I vedlagte katalog, finder du alle konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, herunder lager, priser, leveringstider m.v.

Kataloget opdateres løbede med nye konfirmationskjoler

Konfirmationskjoler 2022 – Modeshow

Tak til alle jer som deltog på vores Modeshows for Konfirmander, Søndag d. 10. oktober

Se billeder fra Modeshowet og Catwalken

SE BILLEDER FRA VORES MODESHOW AFHOLDT D. 10. OKTOBER, HVOR BL.A. VISTE DE NYE KONFIRMATIONSKJOLER FRA CLARÓN 2022 KOLLEKTIONEN. LÆS MERE HER

Følg os på Instagram @copenhagenbridal_konfirmation

Se flere Konfirmationskjole kollektioner fra CLARÓN

Copenhagen Bridal’s Konfirmander

Gode råd når du skal finde din konfirmationskjole

Med godt 300 M2, mere end 500 konfirmationskjoler på lager, og en central beliggenhed i hjertet af København, kun få metre fra Vesterport Station, Imperial og Tivoli, er Copenhagen Bridal bestemt et besøg værd. Vi giver her nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde din nye konfirmationskjole:

Bestil din konfirmationskjole i god tid

Det er en god idé at bestille sin konfirmationskjole i god tid og gerne 6 måneder før din konfirmation. Dermed får du flest mulige valgmuligheder. De mest populære modeller og størrelser ryger nemlig først, og på grund af 16 ugers produktions- og leveringstid, er det godt at være ude i god tid. Derudover skal der som oftest laves lidt småjusteringer på din konfirmationskjole.

Valg af størrelse

Vi kan godt forstå, hvis du som mor tænker, at det da er alt for tidligt at købe en konfirmationskjole til sin datter i så god tid, da hun jo er i voksealderen, og måske kan vokse ud af sin konfirmationskjole, men fortvivl ikke. Vi skal nok guide og vejlede dig i forbindelse med valg af størrelse. Der er 4-6 cm sømrum i alle konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, hvilket betyder at kjolen kan lægges ud med minimum 1 til halvanden størrelse. Derudover kan vi henvise til Djurhuus Skrædderi, som tilbyder skrædder service få uger før din konfirmation. En justering af vidden koster typisk omkring kr. 500,- Den endelige pris kan kun gives af Djurhuus Skrædderi.

Skal jeg bestille tid?

Det er ikke nødvendigt men muligt at bestille tid til prøvning af konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal. Du er altid velkommen til at besøge os indenfor vores normale åbningstider. Der er typisk ekstra travlt i weekenderne, hvor der godt kan være venttid. Der vil derfor på udvalgte hverdage blive afholdt V.I.P aftener for konfirmander, hvor du får dit eget prøverum i en time og den nødvendige assistance. Tilmelding sker via ‘BOOK TID’

VIP AFTENER FOR KONFIRMANDER

Du kan tilmelde dig til V.I.P. aftener for konfirmander på udvalgte hverdage, i tidsrummet kl. 17-20. Du får dit eget prøverum i en time, og vi kommer med råd og vejledning i forhold til valg af konfirmationskjole. Vi byder samtidig på en lille forfriskning, og giver 10% rabat, hvis du køber din kjole på dagen for din prøvning. Tilmelding sker via ‘BOOK TID´

Hvad bør jeg forberede til min prøvning?

Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din konfirmationskjole, og afstem gerne forventninger med dit følge. Mor eller Far har måske nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din konfirmationskjole, da det jo først og fremmest er dine konfirmationskjole drømme der skal opfyldes

Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum. Vi tager udgangspunkt i rammerne for din konfirmation, og prøver de konfirmationskjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som konfirmand, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

Vær til stede i nuet og nyd det

Når konfirmationskjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte konfirmationskjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en konfirmationskjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din konfirmationskjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af dine favoritkjoler sidst under seancen.

Undgå at prøve for mange kjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse konfirmationskjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de konfirmationskjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som konfirmand, giv dig god tid, og vælg den konfirmationskjole som giver dig den bedste følelse.

Den store beslutning

At vælge og købe sin konfirmationskjole, kan være en stor og svær beslutning, og tænk hvis man nu skulle finde en konfirmationskjole, som er endnu bedre. Når du står i den konfirmationskjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til din konfirmation, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin konfirmationskjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til din konfirmation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!!