Konfirmationskjoler i hjertet af København

Velkommen hos Copenhagen Bridal

Konfirmationskjoler i hjertet af København. Hos Copenhagen Bridal finder du et kæmpe udvalg af eksklusive konfirmationskjoler, som du ikke kan finde andre steder. Vi har nemlig eksklusivret på vores helt eget danske konfirmationskjole mærke CLARÓN. Kvaliteten er helt i top, og materialerne helt fantastisk bløde og lækre.  

Prisniveauet er typisk fra DKK 1.000 – DKK 3.000

Konfirmationskjolerne kan købes i vores butik eller Online via www.claron.dk

Du skal på forhånd have booket en tid, når du besøger Copenhagen Bridal.

Konfirmationskjoler 2023 fra CLARÓN

Konfirmationskjoler 2023 fra CLARÓN

Konfirmationskjoler 2023 – LookBook

Konfirmationskjole 2023 kollektionen fra CLARÓN bliver frigivet til prøvning i vores Butik, mandag d. 3. oktober.

Alle billeder er frigivet på www.claron.dk og www.copenhagenbridal.com

Blazer

Jakke & bukser

Konfirmationskjoler 2023 – Katalog/Shop

Konfirmationskjoler 2023 – Modeshow

Tak til alle jer som bakkede op om vores Modeshow, Søndag d. 2. oktober

Tak til alle jer som deltog på vores Modeshow d. 2. oktober, og var med til at gøre dagen til en rigtig god oplevelse. Først og fremmest tak til Roya for nogle flotte CLARÓN konfirmationskjoler, og til modellerne Lærke, Alberte, Mathilde, Anna, Nikoline, Asta og Isabella, for at præsentere dem på fantastisk vis. Derudover skald der lyde en tak til @Phinemakeup & @mettemonicamakeup for inspiration til hår og makeup og ikke mindst Frederiksberg Chokolade for at servere lækker is og chokolade.

CLARÓN konfirmander

Følg os på Instagram

Følg os på TikTok

@copenhagenbridal

Vores✨Edith konfirmationskjole✨ kan findes nu på vores hjemmeside, copenhagenbridal🤍 #konfirmation2023 #konfirmationskjole #konfirmationskjoler #modeshow2023 #copenhagenbridal

♬ Woman – BoA
@copenhagenbridal

Velkommen til vores profil, vi er copenhagenbridal 🤍✨ håber i vil følge med i vores lille univers. #konfirmation2023 #konfirmationskjole #konfirmationskjoler

♬ GASLIGHT – INJI

Gode råd når du skal finde din konfirmationskjole

Med godt 300 M2, mere end 500 konfirmationskjoler på lager, og en central beliggenhed i hjertet af København, kun få metre fra Vesterport Station, Imperial og Tivoli, er Copenhagen Bridal bestemt et besøg værd. Vi giver her nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde din nye konfirmationskjole:

Bestil din konfirmationskjole i god tid

Det er en god idé at bestille sin konfirmationskjole i god tid og gerne 5 måneder før din konfirmation. Dermed får du flest valgmuligheder. De mest populære modeller og størrelser ryger nemlig først, og på grund af 16 ugers produktions- og leveringstid, er det godt at være ude i god tid. Derudover skal der som oftest laves lidt småjusteringer på din konfirmationskjole.

Valg af størrelse

Vi kan godt forstå, hvis du som mor tænker, at det da er alt for tidligt at købe en konfirmationskjole til sin datter i så god tid, da hun jo er i voksealderen, og måske kan vokse ud af sin konfirmationskjole, men fortvivl ikke. Vi skal nok guide og vejlede dig i forbindelse med valg af størrelse. Der er 4-6 cm sømrum i alle konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, hvilket betyder at kjolen kan lægges ud med minimum 1 til halvanden størrelse. Derudover kan vi henvise til Djurhuus Skrædderi, som tilbyder skrædder service få uger før din konfirmation. En justering af vidden koster typisk omkring kr. 500,- Den endelige pris kan kun gives af Djurhuus Skrædderi.

Bemærk at vi ikke har alle størrelser af alle kjoler i butikken. Vi har dog som minimum 1 prøvemodel af hver konfirmationskjole. Alle kjoler bliver typisk syet efter bestilling.

Bestil tid!

Det er nødvendigt at bestille tid til prøvning af konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, så vi kan yde den bedst mulige vejledning og service. Tidsbestilling kan ske via vores Booking system.

VIP AFTENER FOR KONFIRMANDER

Du kan tilmelde dig til V.I.P. aftener for konfirmander på udvalgte hverdage, i tidsrummet kl. 16-20. Du får dit eget prøverum i en time, og vi kommer med råd og vejledning i forhold til valg af konfirmationskjole. Vi byder samtidig på en lille forfriskning. Tilmelding sker via ‘BOOK TID´

Hvad bør jeg forberede til min prøvning?

Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din konfirmationskjole, og afstem gerne forventninger med dit følge. Mor eller Far har måske nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din konfirmationskjole, da det jo først og fremmest er dine konfirmationskjole drømme der skal opfyldes

Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum. Vi tager udgangspunkt i rammerne for din konfirmation, og prøver de konfirmationskjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som konfirmand, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

Vær til stede i nuet og nyd det

Når konfirmationskjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte konfirmationskjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en konfirmationskjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din konfirmationskjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af dine favoritkjoler sidst under seancen.

Undgå at prøve for mange kjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse konfirmationskjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de konfirmationskjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som konfirmand, giv dig god tid, og vælg den konfirmationskjole som giver dig den bedste følelse.

Den store beslutning

At vælge og købe sin konfirmationskjole, kan være en stor og svær beslutning, og tænk hvis man nu skulle finde en konfirmationskjole, som er endnu bedre. Når du står i den konfirmationskjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til din konfirmation, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin konfirmationskjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til din konfirmation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!!