Konfirmationskjoler i hjertet af København

Velkommen hos Copenhagen Bridal

Konfirmationskjoler i hjertet af København – Find din konfirmationskjole hos Copenhagen Bridal

Hos Copenhagen Bridal finder du et stort udvalg af eksklusive konfirmationskjoler i lyse omgivelser med god plads. Vi holder til i hjertet af København, tæt på Tivoli, Imperial og Vesterport Station.

Vi fører vores helt eget unikke danske konfirmationskjole mærke CLARÓN, som du kun finder hos os. Kvaliteten er helt i top, og materialerne helt fantastisk bløde og lækre. Prisniveauet er typisk fra kr. 1.500 – 3.500,-

CLARÓN Kjolerne kan købes i vores butik eller Online via www.claron.dk

TIDSBESTILLING ER NØDVENDIG

web-ikon-claron-2021

Konfirmationskjoler i høj kvalitet og unikt design

CLARÓN Konfirmationskjoler forhandles kun hos Copenhagen Bridal

Hos Copenhagen Bridal finder du unikke konfirmationskjoler, som du ikke kan finde andre steder. Vores helt eget mærke CLARÒN forhandles nemlig kun hos Copenhagen Bridal.

Se alle CLARÓN konfirmationskjoler

Gå på opdagelse i en verden af de smukkeste konfirmationskjoler i stilrent og enkelt design med sans for detaljer, materialer og ikke mindst kvalitet. Har du spørgsmål omkring en specifik konfirmationskjole, er du altid velkommen til at kontakte os.

Find din konfirmationskjole stil

Find din konfirmationskjole stil her. Vi har et stort udvalg af kjoler i forskellige stilarter. Om du er til det enkle, klassiske eller prinsesse eller Couture, så finder du det hos Copenhagen Bridal. Er du i tvivl om hvilke konfirmationskjole stil du søger, så skal vi nok guide og vejlede dig under din prøvning.

Konfirmationskjoler 2025 – Modeshow for konfirmander

Kom til Modeshow, Søndag d. 29. september 2024 kl. 11.00 og 13.00

Copenhagen Bridal inviterer dig hermed til et forrygende Modeshow og Forpremiere de nye CLARÓN konfirmationskjoler 2025.

Eventen finder sted på Søndag d. 29.september kl. 11.00 og 13.00.

Vi byder på:

VELKOMST, CATWALK KONFIRMATIONSKJOLER 2025, PRÆMIER, LÆKKERIER + GAVEKORT 10%

Konfirmationskjoler 2024 – Modeshow

1000 tak for dit besøg på vores Modeshow d. 1. oktober

Vi vil benytte lejligheden til at takke alle som besøgte os på vores Modeshow d. 1. oktober, og var med til at gøre dagen helt fantastisk. Der skal lyde en stor tak til modellerne Lærke, Ella, Karoline, Laura, Olivia, Amalie, Ida, Lærke for et forrygende show. Hvor var i bare fantastiske. Også kæmpe tak for make-up og hårsætning til Makeup Your Wedding, og til Kagefryd for nogle lækre kager.

Sidst men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til personale, samt frivillige, for at gøre dagen til noget ganske særligt

konfirmationskjoler-2024-CLARÓN_MODESHOW_BILLEDER

Konfirmationskjoler 2024 fra CLARÓN

Konfirmationskjoler 2024 fra CLARÓN. Du kan nu prøve alle de smukke nye konfirmationskjoler fra 2024 kollektionen i vores Butik/Showroom. Tidsbestilling kan ske via BOOK TID knappen nederst i højre hjørne. Vi glæder os til at hjælpe og vejlede dig, når du skal finde din nye konfirmationskjole

Vores CLARÓN konfirmander

1000 tak til alle jer, som har været så søde at sende billeder fra jeres konfirmation. Det er vi super glade for. I er til stor inspiration for kommende konfirmander. Og så er selvfølgelig stolte og beæret over, at vi måtte levere jeres drømmekjole, samt være bare en lille del af en af jeres helt store dag. Vi ønsker jer alle alt det bedste for fremtiden, og hvem ved, måske ses vi igen 🙂

CLARÓN Konfirmander

Gode råd når du skal finde din konfirmationskjole

At vælge og købe sin konfirmationskjole, kan være en stor og svær beslutning, og tænk hvis man nu skulle finde en konfirmationskjole, som er endnu bedre. Når du står i den konfirmationskjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til din konfirmation, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin konfirmationskjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til din konfirmation.

konfirmationskjoler-2024-CLARÓN_PROVNING

10 gode råd

Bestil din konfirmationskjole i god tid

Det er en god idé at bestille sin konfirmationskjole i god tid og gerne 4 måneder før konfirmationen. Dermed får i flest valgmuligheder. De mest populære modeller og størrelser ryger nemlig først, og på grund af 16 ugers produktions- og leveringstid, er det godt at være ude i god tid. Derudover skal der som oftest laves lidt småjusteringer på jeres konfirmationskjole.

Valg af størrelse

Vi kan godt forstå, hvis du som mor tænker, at det da er alt for tidligt at købe en konfirmationskjole til sin datter i så god tid, da hun jo er i voksealderen, og måske kan vokse ud af sin konfirmationskjole, men fortvivl ikke. Vi skal nok guide og vejlede dig i forbindelse med valg af størrelse. Der er 4 cm sømrum i alle konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, hvilket betyder at kjolen kan lægges ud med minimum 1 til halvanden størrelse. Derudover kan vi henvise til Djurhuus Skrædderi, som tilbyder skrædder service få uger før din konfirmation. En justering af vidden koster typisk omkring kr. 500,- Den endelige pris kan kun gives af Djurhuus Skrædderi.

Bemærk at vi ikke har alle størrelser af alle kjoler i butikken. Vi har dog som minimum 1 prøvemodel af hver konfirmationskjole. Alle kjoler bliver typisk syet efter bestilling.

Skal jeg bestille tid?

Det er nødvendigt at bestille tid til prøvning af konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, så vi kan yde den bedst mulige vejledning og service. Tidsbestilling kan ske via vores Booking system. 

Hvad bør jeg forberede til min prøvning?

Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din konfirmationskjole, og afstem gerne forventninger med dit følge. Mor eller Far har måske nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din konfirmationskjole, da det jo først og fremmest er dine konfirmationskjole drømme der skal opfyldes

Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum. Vi tager udgangspunkt i rammerne for din konfirmation, og prøver de konfirmationskjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som konfirmand, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

Vær til stede i nuet og nyd det

Når konfirmationskjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte konfirmationskjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en konfirmationskjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din konfirmationskjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af dine favoritkjoler sidst under seancen.

Undgå at prøve for mange kjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse konfirmationskjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de konfirmationskjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som konfirmand, giv dig god tid, og vælg den konfirmationskjole som giver dig den bedste følelse.

Den store beslutning

At vælge og købe sin konfirmationskjole, kan være en stor og svær beslutning, og tænk hvis man nu skulle finde en konfirmationskjole, som er endnu bedre. Når du står i den konfirmationskjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til din konfirmation, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin konfirmationskjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til din konfirmation.

Følg os på Instagram

Følg os på TikTok

@copenhagenbridal

Vores✨Edith konfirmationskjole✨ kan findes nu på vores hjemmeside, copenhagenbridal🤍 #konfirmation2023 #konfirmationskjole #konfirmationskjoler #modeshow2023 #copenhagenbridal

♬ Woman – BoA
@copenhagenbridal

Velkommen til vores profil, vi er copenhagenbridal 🤍✨ håber i vil følge med i vores lille univers. #konfirmation2023 #konfirmationskjole #konfirmationskjoler

♬ GASLIGHT – INJI