Konfirmationskjoler i hjertet af København

Velkommen hos Copenhagen Bridal

Hos Copenhagen Bridal finder du et kæmpe udvalg af fantastiske og eksklusive konfirmationskjoler, som du ikke kan finde andre steder. Vi har nemlig eksklusivret på vores helt eget danske mærke ‘CLARÓN‘. Kvaliteten er helt i top, og materialerne helt fantastisk bløde og lækre.  Prisniveauet er typisk fra DKK 2.000 – DKK 3.000.

Tidsbestilling er ikke nødvendig!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

 

Konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal

Copenhagen Bridal har sit helt eget unikke mærke CLARÓN. Det betyder at du finder helt unikke konfirmationskjoler hos os, som er udviklet i tæt samarbejde og med inspiration fra vores mange konfirmander.

Konfirmationskjoler 2020 kollektionen

Du kan godt så småt begynde og glæde dig til vores nye 2020 kollektion, som vil blive  blive præsenteret på vores store Modeshow, søndag d. 6. oktober 2019. Kjolerne kan købes fra og med mandag d. 7.oktober 2019 (ugen op til skolernes efterårsferie).

Modeshow for Konfirmander - Konfirmationskjoler 2020

Vi glæder os hos Copenhagen Bridal til vores årligt tilbagevendende Modeshow for konfirmander, som i år afholdes Søndag d. 6. oktober 2019

Vi byder på nogle vanvittig smukke konfirmationskjoler for 2020, trækker lod om præmier og byder bl.a. på lækker kage og meget mere. Hele herligheden koster kun kr. 65,- så det er med at skynde sig, hvis du vil sikre dig en plads til vores Store Modeshow. Billetterne kan købes online via nedenstående links. Du kan tilmelde dig til kl. 11.00 eller til kl 13.30,

Modeshow-2020-banner-7

KØB BILLET

 

Konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal

konfirmationskjoler-1807-2KONFIRMATIONSKJOLER-CLARON-2019-1915-1konfirmationskjoler-1618-12019 KOLLEKTIONEN

KONFIRMATIONSKJOLER-CLARON-2019-1811-1KONFIRMATIONSKJOLER-CLARÓN-2019-1618-1KONFIRMATIONSKJOLER-CLARON-2019-1927-1

CLARÒN ROSE

KONFIRMATIONSKJOLER-CLARON-2019-1813-3 KONFIRMATIONSKJOLER-CLARON-2019-1810-1 KONFIRMATIONSKJOLER-CLARON-2019-1804-1 CLARÓN ´PURPLE`

konfirmationskjoler-1811-1

konfirmationskjoler-2019-1704-3

konfirmationskjoler-1618-1

CLARÓN ´COPENHAGEN`

CPH KonfirmanderEmmas konfirmationMies konfirmationCPH Konfirmander

konfirmationskjole-model-31-2

konfirmationskjole-model-29-2konfirmationskjole-model-20-2

CLARÓN CATWALK 2019

Se hele 2019 kollektionen Se nedsatte konfirmationskjoler

Følg Copenhagen Bridal på Instagram

Find din drømmekjole hos Copenhagen Bridal

Med godt 300 M2, og en central beliggenhed i hjertet af København, kun få metre fra Vesterport Station og Imperial, er Copenhagen Bridal bestemt et besøg værd.

Gode råd når du skal finde din konfirmationskjole

Find gode råd til når du skal finde din konfirmationskjole her:

- Find din konfirmationskjole hos Copenhagen Bridal

Skal du konfirmeres, og ønsker du at vælge din konfirmationskjole blandt et af landets største udvalg af eksklusive konfirmationskjoler?, Copenhagen Bridal sætter en stor ære i at guide og vejlede dig professionelt, og finder præcis den konfirmationskjole, som opfylder dine inderste drømme og ønsker som konfirmand.

- Konfirmationskjoler i hjertet af København

Copenhagen Bridal er en stor lys og åben butik med god plads. Vi er placeret centralt i hjertet af København, få metre fra Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård. Vi har gode parkeringsforhold såvel foran som bagved butikken.

- Stort udvalg af konfirmationskjoler i butikken

Hos Copenhagen Bridal kan du altid vælge mellem hundredevis af konfirmationskjoler. Vi har typisk alle størrelser af hver konfirmationskjole i butikken, men ønsker du det størst mulige udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi at du booker tid eller besøger 6 måneder før dit konfirmation. Der kan som oftest være op til 16 uger produktions- og leveringstid på en konfirmationskjole, og vi lukker typisk ned for alle bestillinger slut december. Der vil dog altid være et stort udvalg af konfirmationskjoler til her og nu levering, så det er aldrig for sent at vælge sin konfirmationskjole.

- Bestil din konfirmationskjole i god tid

Det er en god idé at bestille sin konfirmationskjole i god tid og gerne 6 måneder før din konfirmation. Dermed får du flest mulige valgmuligheder. De mest populære modeller og størrelser ryger nemlig først, og på grund af 16 ugers produktions- og leveringstid, er det godt at være ude i god tid. Derudover skal der som oftest laves lidt småjusteringer på din konfirmationskjole.

- Valg af størrelse

Vi kan godt forstå, hvis du som mor tænker, at det da er alt for tidligt at købe en konfirmationskjole til sin datter i så god tid, da hun jo er i voksealderen, og måske kan vokse ud af sin konfirmationskjole, men fortvivl ikke. Vi skal nok guide og vejlede dig i forbindelse med valg af størrelse. Der er 4-6 cm sømrum i alle konfirmationskjoler hos Copenhagen Bridal, hvilket betyder at kjolen kan lægges ud med minimum 1 til halvanden størrelse. Derudover kan vi henvise til Djurhuus Skrædderi, som tilbyder skrædder service få uger gør din konfirmation. En justering af vidden koster typisk omkring kr. 500,- Den endelige pris kan kun gives af Djurhuus Skrædderi.

Læs om et typisk forløb for tilretning her

- Skal jeg bestille tid til prøvning af konfirmationskjoler?.

Du er altid velkommen til at besøge os uden forudgående tidsbestilling indenfor vores normale åbningstider. Der vil i perioder være mulighed for at booke sit eget prøverum i en hel time, hvor vi guider og vejleder dig i forhold til dine drømme og ønsker som konfirmand. Derudover har du mulighed for at tilmelde dig forskellige arrangementer som V.i.P. aftener for konfirmander, modeshows, åbent hus, samt søndagsåben for konfirmander m.v.

Tilmelding sker via menuknappen ‘BOOK TID’ nederst til højre på vores hjemmeside. Bemærk at det p.t. ikke er muligt at booke tid. Kig blot forbi!

- Hvad bør jeg forberede til min prøvning?

Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din konfirmationskjole, og afstem gerne forventninger med dit følge, da mor eller far måske har nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din konfirmationskjole, da det jo først og fremmest er dine konfirmationskjole drømme der skal opfyldes.

- Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum. Vi tager udgangspunkt i rammerne for din konfirmation, og prøver de konfirmationskjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som konfirmand, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

- Vær til stede i nuet og nyd det

Når konfirmationskjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte konfirmationskjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en konfirmationskjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din konfirmationskjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af dine favoritkjoler sidst under seancen.

- Undgå at prøve for mange kjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse konfirmationskjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de konfirmationskjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som konfirmand, giv dig god tid, og vælg den konfirmationskjole som giver dig den bedste følelse.

- Den store beslutning

At vælge og købe sin konfirmationskjole, kan være en stor og svær beslutning, og tænk hvis man nu skulle finde en konfirmationskjole, som er endnu bedre. Når du står i den konfirmationskjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til din konfirmation, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin konfirmationskjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til din konfirmation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!!