Tilretning af brudekjoler

Der vil som oftest være behov for tilretning af din nye brudekjole. Alle kommende brude har forskellige mål og vores leverandører anvender forskellige size charts. Derfor skal næsten alle brudekjoler justeres i vidde og længde. Derudover kan du have særlige ønsker.

Copenhagen Bridal anbefaler følgende skræddere:

Djurhuus Skrædderi

Vi samarbejder med Djurhuus Skrædderi & Systue, som ligger på Frederiksberg, tæt på FORUM, kun 1,2 km fra Copenhagen Bridal. Vi kan levere din brudekjole direkte hertil, så den hænger klar, når du ankommer til skrædderiet.

Bemærk at aftale om priser samt afregning, sker mellem kunden og Djurhuus Skrædderi. Tilretning er ikke inkluderet i kjolens pris.

BOOK TID FIND VEJ KONTAKT

Djurhuus Skrædderi & Systue, Rosenørns Allé 11, 1970 Frederiksberg. Tlf. 5382 6888, www.djurhuusskraedderi.dk

Frederiksberg Skrædderi

Frederiksberg Skrædderi har speciale indenfor tilretning af brudekjoler og festkjoler, og giver den bedste skrædderimæssige kvalitet samt en personlig og ærlig betjening.

Tidsbestilling kan ske på tlf. 33 15 85 90. (Book først tid når din brudekjole er ankommet til Copenhagen Bridal)

Bemærk at aftale om priser samt afregning, sker mellem kunden og Frederiksberg Skrædderi. Tilretning er ikke inkluderet i kjolens pris.

www.frederiksberg-skraedderi.dk/

Bemærk at reklamationsretten overfor for Copenhagen Bridal bortfalder, når du foretager tilretning på din brudekjole. Er der noget du er utilfreds med, skal du derfor rette henvendelse til Copenhagen Bridal, før tilretning påbegyndes. Ved påbegyndelse af tilretning skal du rette henvendelse til Skrædderiet.