Tilretning af brudekjoler

Der vil som oftest være behov for tilretning af din nye brudekjole. Alle kommende brude har forskellige mål og vores leverandører anvender forskellige size charts. Derfor skal næsten alle brudekjoler justeres i vidde og længde. Derudover kan du have særlige ønsker.

Copenhagen Bridal anbefaler:

Djurhuus Skrædderi

Vi anbefaler Djurhuus Skrædderi & Systue, som ligger på Frederiksberg, tæt på FORUM, kun 1,2 km fra Copenhagen Bridal. Vi kan levere din brudekjole direkte hertil, så den hænger klar, når du ankommer til skrædderiet.

Bemærk at aftale om priser samt afregning, sker mellem kunden og Djurhuus Skrædderi. Tilretning er ikke inkluderet i kjolens pris.

Er der noget du er utilfreds med omkring din brudekjole, er det vigtigt at du retter henvendelse til Copenhagen Bridal, før tilretning påbegyndes. Når tilretning er påbegyndt, skal du rette henvendelse direkte til skrædderiet.

BOOK TID FIND VEJ KONTAKT

Djurhuus Skrædderi & Systue, Rosenørns Allé 11, 1970 Frederiksberg. Tlf. 5382 6888, www.djurhuusskraedderi.dk

Frederiksberg Skrædderi

Vi anbefaler Frederiksberg Skrædderi, som ligger på Godthåbsvej på Frederiksberg. De kender vores kjoler rigtig godt, og kan derfor guide dig på bedste vis.

Bemærk at aftale om priser samt afregning, sker mellem kunden og Frederiksberg Skrædderi. Tilretning er ikke inkluderet i kjolens pris.