Gode råd til din brudekjole prøvning

At finde sin brudekjole, er en af de helt store og vigtige beslutninger, når du skal forberede dig til dit bryllup. Det er derfor vigtigt, at rammerne for din prøvning er perfekte. Det skal være en god oplevelse, da det er en forudsætning for, at du er i stand til at vælge lige præcis dén brudekjole, som tilgodeser dine drømme og ønsker som brud. Copenhagen Bridal kommer her med 10 gode råd til, hvordan du får mest ud af din prøvning af brudekjoler:

1. Start i god tid

Der en god idé at starte din prøvning af brudekjoler i god tid, da der kan være forholdsvis lange leveringstider på brudekjoler. Hvis du gerne vil have mulighed for at vælge frit mellem alle vores brudekjoler, anbefaler vi derfor, at du booker tid minimum et halvt år før dit bryllup. Det er dog aldrig for sent at finde sin brudekjole, da vil altid har et lager af brudekjoler til her og nu levering.

2. Tænk over hvilken type brud du gerne vil være

Det kan være en god idé at du har gjort dig nogle tanker om den type brud du gerne vil være til dit bryllup. Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din brudekjole, og afstem gerne forventninger med dit følge, da mor eller søster måske har nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din brudekjole, da det jo først og fremmest er dine brudekjole drømme der skal opfyldes.

2. Tænk over, hvor du gerne vil prøve brudekjoler

Vælg 1-3 butikker ud, hvor du ønsker at prøve brudekjoler. Det er en god idé at tjekke butikkens udvalg af kjoler ud, herunder kvalitet og prisniveau m.v. Fysiske forhold og rammer, samt indtryk af personalet, kan også være af vigtig betydning, når du skal beslutte dig til, hvem der skal hjælpe dig med at finde din drømmekjole. 

3. Tænk over, hvem du bør tage med til din prøvning

Tag gerne de personer med som står dig nærmest og som kender dig og din smag bedst, og som tager udgangspunkt i dine drømme og ønsker som brud. For mange deltagere kan risikere at give dig for mange forskelligartede input. Det kan betyde at du kan ende med at blive forvirret, og at du måske mister en god følelse for din drømmekjole.

4. Tænk over, hvilken type brud du gerne vil være

Det kan være en god idé at du har gjort dig nogle tanker om den type brud du gerne vil være til dit bryllup. Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din brudekjole, og afstem gerne forventninger med dit følge, da mor eller søster måske har nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din brudekjole, da det jo først og fremmest er dine brudekjole drømme der skal opfyldes.

5. Book tid, når du er klar til at vælge din kjole

Vi er godt klar over at mange brude gerne vil ud og snuse, blot for at få en idé om stil og design. Det kan være svært at vente, og derfor fristende at booke tid, før man er klar til at købe sin brudekjole, og måske endnu ikke helt har rammerne på plads for brylluppet. Hos Copenhagen Bridal arbejder vi målrettet og professionelt for at finde præcis den brudekjole som passer til dine drømmer og ønsker som brud. Det kan derfor være et dilemma for dig, hvis du forelsker dig i en kjole, som du ikke er klar til at købe, eller som måske ender med ikke at passer med rammerne for dit bryllup.

6. Prøv ikke for mange brudekjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse brudekjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler, at du ikke prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de brudekjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som brud, giv dig god tid, og vælg den brudekjole som giver dig den bedste følelse.

7. Vær til stede i nuet, og nyd det

Når brudekjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte brudekjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en brudekjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din brudekjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af din favoritkjole sidst under seancen.

8. Hold dig til budgettet

Det er en rigtig god idé at have lagt et budget for hvad brudekjolen må koste. Oplys gerne om dit budget i forbindelse med din booking eller ved selve prøvningen. Der kan være store prisforskelle indenfor brudekjoler, og der er ingen grund til at du forelsker dig i en brudekjole som er uopnåelig, eller som springer alle rammer for brylluppet. Skån dig selv for den oplevelse, og find den perfekte brudekjole til den ønskede prisklasse.

9. Træk ikke beslutningen for længe

At vælge og købe sin brudekjole, kan være en af de helt store og svære beslutninger i livet, og tænk hvis man nu skulle finde en brudekjole som var endnu bedre. Når du står i den brudekjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til dit bryllup, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin brudekjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. 

10. Vælg din brudekjole ud fra din mavefornemmelse

Stol på din egen mavefornemmelse, og vælg den brudekjole, som føles rigtig for dig. Du er den eneste, som kan mærke præcis, hvordan du har det i din drømmekjole, og det er derfor vigtigt at det er dig selv som vælger, og ikke velmenende familiemedlemmer eller venner. Når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til dit bryllup.