Bryllupsmesse 2021 – d. 20. september

Praktisk information til dig der har tilmeldt dig vores Bryllupsmesse

Vi glæder os til at se dig til vores Bryllupsmesse på Søndag, og ikke mindst til at vise dig de nye brudekjoler fra 2021 kollektionen. 

Vi sørger naturligvis for at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så vi alle kan føle os trygge og sikre! Derudover opfordrer vi til at man har et mundbind med i tasken, for en god ordens skyld. Husk at du som tilmeldt, kun må medbringe 1 gæst, så vi har fuld kontrol over hvor mange vi som maksimum kan blive. 

Antallet af deltagere er endvidere fordelt på 4 sessioner:

10.00-11.30

11.30-13.00

13.00-14.30

14.30-16.00

Vi har valgt at skære ned på de lokale medudstillere. Til gengæld kan du møde Designer Marianne CARØE og opleve nogle helt vidunderlige brudekjoler, samt få inspiration til valg af design og stil. Du kan også få gode råd til hvordan du får mest ud af din brudekjole prøvning, samt nyde et glas bobler og lidt mundgodt. 

Der er gratis parkering både foran og bagved butikken i de hvide båse. Vi ligger lige ved siden af Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård. Vi glæder os til at se dig, og lover at vi nok skal passe godt på dig og hinanden!! 

Vi henviser endvidere til Sundhedsstyrelsens retningslinjer på https://www.sst.dk/da/corona

Du kan bl.a. opleve disse skønne brudekjoler fra 2021 kollektionen.

Få gode råd omkring prøvning af brudekjoler

Der er rigtig mange ting at tænke på i forhold til planlægning af dit bryllup, og ikke mindst i forbindelse med din brudekjole prøvning.

At finde den helt rigtige brudekjole er en stor beslutning, og du kan derfor spare både tid og bekymringer ved at have gjort dig nogle tanker om hvilken type brud du gerne vil være, og hvem du bør tage med til din prøvning. ,Vi kommer med gode råd til hvordan du får mest ud af din brudekjole prøvning og hvad du bør forberede. Derudover svarer vi naturligvis på de spørgsmål du måtte have.

DU KAN SOM KOMMENDE BRUD MEDBRINGE 1 GÆST

Forside-brudekjoler-2021-bryllupsmesse-3

Bryllupsmessen afholdes:

Copenhagen Bridal, Vester Farimagsgade 3, DK-1606 København V.