Covid-19 foranstaltninger Copenhagen Bridal – Opdateret 1/2-2021

Covid-19 restriktioner gør, at det frem til d. 28. februar, desværre ikke er muligt at prøve kjoler hos Copenhagen Bridal.  

Vi holder dog fortsat åbent, og står klar til at hjælpe dig med følgende:  

Brudekjoler (Covid-19)

Afhentning af brudekjole (Click & Collect)

Har du købt din brudekjole Online, per. mail eller pr. telefon.Så kan du efterfølgende hente den i vores butik. Er der taleom en bestillingskjole med levering slut marts, kan du låne vores prøvemodel og et mødelokale i Ejendommen Buen. Vi kan også sende kjolen hjem til dig med mulighed for at fortryde.  

Brudekjole prøvning – TRYAWAY SCANDIC

Prøv op til 4 brudekjoler i dit eget hotelværelse, med udsigt over Søerne på Hotel Scandic Copenhagen. Vi sørger for at dine favorit kjoler hænger klar på dit værelse, og vi kan guide og vejlede dig Online via et ZOOM møde.   

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_9949-900x675.jpeg

Brudekjole Møde (Online)

Book et uforpligtende Online møde, hvor vi bl.a. kan vejlede dig omkring valg af brudekjole, samt fortælle hvad vi kan tilbyde i forhold til dine ønsker som brud. Vi kontakter dig pr. telefon eller facetime, så vi kan guide og vejlede dig det sidste stykke vej.  Derudover står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. telefon eller mail.

Derudover står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. telefon og e-mail

Konfirmationskjoler (Covid-19)

Afhentning af kjole købt på www.claron.dk

Har du købt din konfirmationskjole Online på www.claron.dk, så kan du efterfølgende hente den i vores butik. Er der tale om en bestillingskjole med levering slut marts, kan du låne vores prøvemodel og et mødelokale i Ejendommen Buen. Vi kan også sende kjolen hjem til dig med mulighed for at fortryde.  

Konfirmationskjole prøvning – TRYAWAY SCANDIC 

Prøv op til 5 konfirmationskjoler i dit eget værelse, med udsigt over Søerne på Hotel Scandic Copenhagen. Vi sørger for at dine favorit kjoler hænger klar på dit værelse, og vi kan guide og vejlede dig Online via et ZOOM møde.   

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_9999-675x900.jpg

Konfirmationskjole Møde (Online) 

Book et uforpligtende Online møde, hvor vi bl.a. kan vejlede dig omkring valg af konfirmationskjole, samt fortælle hvad vi kan tilbyde i forhold til dine ønsker som konfirmand. Vi kontakter dig pr. telefon eller facetime, så vi kan guide og vejlede dig det sidste stykke vej. 

Skal du konfirmeres til foråret, så er det en god idé, at få bestilt sin konfirmationskjole nu, da udvalget af de mest populære modeller, bliver mindre dag for dag. 

Du kan købe din CLARÓN konfirmationskjole Online med fuld fortrydelsesret på www.claron.dk.

Derudover står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. telefon og e-mail