Bryllupsmesse 2021 – Copenhagen Bridal

Kom til Bryllupsmesse, søndag d. 20. september 2021

Oplev de nye brudekjoler fra 2021 kollektionen

Copenhagen Bridal inviterer kommende brude til Bryllupsmesse 2021, hvor du først og fremmest kan opleve den nye brudekjoler for 2021 kollektionen. Se de smukke brudekjoler på tætteste hold og bliv inspireret med de nyeste trends indenfor bryllupsmoden.

Vi byder på et glas koldt champagne, og en snak om rammerne for dit Bryllup, og hvilken type brud du gerne vil være, samt ønsker til din kommende brudekjole. Vi noterer de brudekjoler ned som du kunne være interesseret i at prøve til din kommende brudekjole prøvning.

Du kan bl.a. opleve disse skønne brudekjoler fra 2021 kollektionen.

Få gode råd omkring prøvning af brudekjoler

Der er rigtig mange ting at tænke på i forhold til planlægning af dit bryllup, og ikke mindst i forbindelse med din brudekjole prøvning.

At finde den helt rigtige brudekjole er en stor beslutning, og du kan derfor spare både tid og bekymringer ved at have gjort dig nogle tanker om hvilken type brud du gerne vil være, og hvem du bør tage med til din prøvning. ,Vi kommer med gode råd til hvordan du får mest ud af din brudekjole prøvning og hvad du bør forberede. Derudover svarer vi naturligvis på de spørgsmål du måtte have.

gode råd til hvordan du får mest ud af din brudekjole prøvning, samt hvad du bør forberede.

Find inspiration til bryllupsplanlægning, styling og hårsætning m.v.

Udover et fantastisk udvalg af smukke brudekjoler, kan du finde massere af inspiration til Bryllupsplanlægning, Styling og Hårsætning m.v. fra lokale Medudstillere

Derudover byder på bobler, smagsprøver og en inspirerende dag!

Du kan tilmelde dig til bryllupsmessen på følgende tidpunkter:

10.00-11.30

11.30-13.00

13.00-14.30

14.30-16.00

DU KAN SOM KOMMENDE BRUD MEDBRINGE 1 GÆST

Forside-brudekjoler-2021-bryllupsmesse-3

Bryllupsmessen afholdes:

Copenhagen Bridal, Vester Farimagsgade 3, DK-1606 København V.