Click & Collect Copenhagen Bridal

Vi holder fortsat åben for udlevering af varer købt Online

Sådan gør du:

CLICK & COLLECT

 1. Find din vare online

  Du finder alle nedsatte brudekjoler på https://www.cph-brudekjoler.dk/vare-kategori/brudekjoler/sample-sale
  Du finder de nye brudekjoler fra 2021 kollektionen på https://www.cph-brudekjoler.dk/vare-kategori/brudekjoler/brudekjoler-2021/
  Du finder alle konfirmationskjoler på https://www.claron.dk

 2. Bestil og betal for varen

  Køb kjolen online, pr. telefon eller pr. mail. Du kan betale via Bank overførsel, Mobilepay eller Betalingskort.

 3. Book tid

  book tiden Afhentning af brudekjole eller Afhentning af konfirmationskjole

 4. Hent din kjole

  Hent din kjole i vores butik. Har du købt en bestillingskjole, som skal syes til dig, kan du låne vores prøvemodel og et mødelokale i Ejendommen Buen.

Vi giver i øjeblikket 7 dages fortrydelsesret på online bestillinger, gældende fra datoen for din bestilling

Tilbuddet gælder for Online køb frem til genåbning for prøvninger d. 1/3-2021

Andre muligheder under Covid-19 restriktioner frem til d. 1/3

Brudekjoler (Covid-19)

Afhentning af brudekjole (Click & Collect)

Har du købt din brudekjole Online, per. mail eller pr. telefon.Så kan du efterfølgende hente den i vores butik. Er der taleom en bestillingskjole med levering slut marts, kan du låne vores prøvemodel og et mødelokale i Ejendommen Buen. Vi kan også sende kjolen hjem til dig med mulighed for at fortryde.  

Brudekjole prøvning – TRYAWAY SCANDIC

Prøv op til 4 brudekjoler i dit eget hotelværelse, med udsigt over Søerne på Hotel Scandic Copenhagen. Vi sørger for at dine favorit kjoler hænger klar på dit værelse, og vi kan guide og vejlede dig Online via et ZOOM møde.   

Brudekjole Møde (Online)

Book et uforpligtende Online møde, hvor vi bl.a. kan vejlede dig omkring valg af brudekjole, samt fortælle hvad vi kan tilbyde i forhold til dine ønsker som brud. Vi kontakter dig pr. telefon eller facetime, så vi kan guide og vejlede dig det sidste stykke vej.  Derudover står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. telefon eller mail.

Derudover står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. telefon og e-mail

Konfirmationskjoler (Covid-19)

Afhentning af kjole købt på www.claron.dk

Har du købt din konfirmationskjole Online på www.claron.dk, så kan du efterfølgende hente den i vores butik. Er der tale om en bestillingskjole med levering slut marts, kan du låne vores prøvemodel og et mødelokale i Ejendommen Buen. Vi kan også sende kjolen hjem til dig med mulighed for at fortryde.  

Konfirmationskjole prøvning – TRYAWAY SCANDIC 

Prøv op til 5 konfirmationskjoler i dit eget værelse, med udsigt over Søerne på Hotel Scandic Copenhagen. Vi sørger for at dine favorit kjoler hænger klar på dit værelse, og vi kan guide og vejlede dig Online via et ZOOM møde.   

Konfirmationskjole Møde (Online) 

Book et uforpligtende Online møde, hvor vi bl.a. kan vejlede dig omkring valg af konfirmationskjole, samt fortælle hvad vi kan tilbyde i forhold til dine ønsker som konfirmand. Vi kontakter dig pr. telefon eller facetime, så vi kan guide og vejlede dig det sidste stykke vej. 

Skal du konfirmeres til foråret, så er det en god idé, at få bestilt sin konfirmationskjole nu, da udvalget af de mest populære modeller, bliver mindre dag for dag. 

Du kan købe din CLARÓN konfirmationskjole Online med fuld fortrydelsesret på www.claron.dk.

Derudover står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. telefon og e-mail