Copenhagen Bridal 2023

Brudekjoler 2023

LOOKBOOK

Brudekjoler 2023 kollektionen ankommer løbende henover sommeren og tidligt efterår til Copenhagen Bridal. Vi har allerede modtaget en stor del af 2023 kollektionen, som blot venter på at bliv prøvet af dig. Er der en helt specifik brudekjole, som du gerne vil prøve, er du velkommen til at kontakte os, så du er sikker på at kjolen er hjemme. Alle brudekjolerne kan bestilles hjem i alle størrelser med op til 6 måneders levering. Vi har typisk 1 prøvemodel af hver brudekjole i butikken. Er du interesseret i en brudekjole, som vi ikke har, kan vi bestille den hjem på lån eller på særlige vilkår.

Nedenfor du vores LOOKBOOK med hele 2023 kollektionen. Ønsker du oplysninger om mærker, størrelser, beskrivelser samt priser m.v., kan du finde dette i vores Brudekjole katalog.

Brudekjoler fra verdens førende brudekjole leverandører, herunder mærker som Rosa Clará, Aire Barcelona, Luna Novias, Pronovias (St. Patrick), CLARÓN og ikke mindst Marianne Carøe. Du finder et kæmpe udvalg i lækreste materialer, de skønneste blonder og smukke detaljer, som kan tage pusten fra enhver. Hos Copenhagen Bridal, finder du brudekjoler fra det helt enkle til det overdådige, og ikke mindst fantastiske blonder.

Brudekjoler 2023 – med stor variation

Som du kan se er der stor variation i de smukke havfrue modeller, og vi kan helt sikkert finde præcis den stil som du søger til dit drømmebryllup

Bryllup til slottet?

Har du en drøm om det helt store Slotsbryllup, så har du rigtig gode muligheder for at finde din drømmekjole til dit bryllup her

Udendørsbryllup, skovbryllup, havebryllup eller bryllup på godset?

Vi har brudekjolen til præcis den type brud, som du gerne vil være. Vores store udvalg af kjoler til bryllup, gør at vi kan opfylde dine inderste bryllupsdrømme.

Brudekjoler 2023 – populære klassikere

Hos Copenhagen Bridal finder du også populære klassikere i tidsløst og stilrent design, som aldrig går af mode

Brudekjoler 2022 i Vintage & BOHO stilen

Søger du en brudekjole i Vintage eller BOHO stilen, hvor materialerne er lette og luftige, og med en stor sans for romantik, så kan du finde masser af inspiration.

Brudekjoler 2023 – Casual chic kjoler i lette og luftige materialer

Søger du en brudekjole i et romatisk udtryk, og samtidig ønsker en kjole som du kan holde ud at have på i mange timer, så er det her du skal kigge

Brudekjoler 2023 til dig med prinsesse drømme

Drømmer du om bryllup på slottet, som opfylder dine inderste prinsesse drømme, så har vi brudekjolen.