Brudekjole designere hos Copenhagen Bridal

Brudekjoler fra kendte brudekjole designere

Vi fører et stort udvalg af brudekjoler fra internationale brudekjole designere som bl.a. Rosa Clará, Aire BarcelonaSt. Patrick (Pronovias), Raimon Bundó og danske CLARÓN. Få allerede nu et overblik over hele 2019 kollektionen hos Copenhagen Bridal.

Tidsbestilling til visning og prøvning af brudekjoler samt tilbehør, er nødvendig, så vi kan give dig den bedst mulige service og assistance.

 

Rosa Clará Couture 2018

brudekjoler-2018_ULSEN_AIRE_BEACH_3

Aire Beach Wedding 2018

brudekjoler-2018_3_BACARA

Aire Barcelona 2018

brudekjoler-2018-DANIELA 1

Ir De Bundó 2018

brudekjoler-2018-liberia_d

St. Patrick 2018 (Pronovias)

brudekjoler-2018-DAHLIA-1

Kiss by Bundó 2018

Causable har ryg i tyl med stofknapper.

Aire Barcelona 2017

Xiana har dyb ryg med smukke perler samt lille ærme.

Are Beach Wedding 2017

Brudekjole Yanis med dyb sweetheart, lille ærme, havfruefacon og slæb.

Luna Novias 2017

Brudekjole Zubia har stofknapper og mellemlangt slæb.

Adriana Alier 2017

brudekjoler-2017-7808

Cosmobella 2017

brudekjoler-2016-305649-3

Susanna Rivieri 2017

Arkiv: Brudekjoler 2018 Brudekjoler 2017 Brudekjoler 2016 Aire Barcelona 2016 Rosa Clará 2016 Luna Novias 2016 CLARÓN 2016 Raimon Bundó 2016 Kiss by Bundó 2016 Bianco Evento 2016 Aire Barcelona 2015 Raimon Bundó 2015 Ir De Bundó 2015 Kiss by Bundó 2015 Aire Barcelona 2014 Raimon Bundó 2014

Find din drømmebrudekjole hos Copenhagen Bridal

Skal du giftes?, og ønsker du at vælge din brudekjole blandt et af ladets største udvalg af eksklusive brudekjoler.  Copenhagen Bridal sætter en stor ære i at guide og vejlede dig professionelt, og finder præcis den brudekjole, som opfylder dine inderste drømme og ønsker som brud.

Læs om det typiske forløb for køb af brudekjole

Gode råd når du skal finde din brudekjole

Copenhagen Bridal har udarbejdet en Service Manual, hvor vi kommer med gode råd til hvordan du nemmest finder din brudekjole samt svarer på de spørgsmål vi typisk møder i hverdagen.   

Find gode råd til når du skal finde din brudekjole her

Brudekjoler i hjertet af København

Copenhagen Bridal er en stor lys og åben butik med god plads. Vi er placeret centralt i hjertet af København, få metre fra Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård. Vi har gode parkeringsforhold såvel foran som bagved butikken.

Her finder du Copenhagen Bridal

Stort udvalg af brudekjoler i butikken

Hos Copenhagen Bridal kan du altid vælge mellem hundredevis af brudekjoler. Vi har typisk 1-2 størrelser af hver brudekjole i butikken. Ønsker du det størst mulige udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi derfor at du booker tid minimum 6 måneder før dit bryllup. Der kan som oftest kan være op til 16 måneders produktions- og leveringstid på din brudekjole. Der vil dog altid være et udvalg af brudekjoler til her og nu levering

Læs mere om udvalg af kjoler og størrelser her 

Bestil din brudekjole i god tid

Du har mange ting at tænke på op til dit bryllup, og da der som oftest skal laves justeringer på din brudekjole, er det godt at være ude i god tid, så du har din brudekjole til rådighed minimum 1-2 måneder før dit bryllup, så du og din skrædder undgår for meget stress. Bestil derfor din brudkjole i god tid og gerne minimum 6 måneder før dit bryllup. Er det ikke muligt for dig, så fortvivl ikke. Vi har altid et udvalg af brudekjoler på lager til her og nu levering.

Læs om et typisk forløb for tilretning her

Book tid når du er klar til at købe din brudekjole

Vi er godt klar over at mange brude gerne vil ud og snuse, blot for at få en idé om stil og design. Det kan være svært at vente, og derfor fristende at booke tid, før man er klar til at købe sin brudekjole, og måske endnu ikke helt har rammerne på plads for brylluppet. Hos Copenhagen Bridal arbejder vi målrettet og professionelt for at finde præcis den brudekjole som passer til dine drømmer og ønsker som brud. Det kan derfor være et dilemma for dig, hvis du forelsker dig i en kjole, som du ikke er klar til at købe, eller som måske ender med ikke at passer med rammerne for dit bryllup. Vi vil derfor anbefale, at du først tager ud og prøver brudekjoler, når du er forberedt på at finde og købe din brudekjole.

Find flere gode råd til når du skal finde din brudekjole her

Vi glæder os til at byde dig velkommen!!

cropped-cphbridal-ikon.jpg