Book tid til prøvning af brudekjoler

Du kan her booke tid samt se ledige tider. Booking gebyret vil blive fratrukket, når du køber din brudekjole hos Copenhagen Bridal.

Booking gebyret refunderes ikke ved evt. afbud, men du kan frit flytte din aftale, uden at skulle betale et nyt booking gebyr.

 

- Skal jeg booke tid til visning/prøvning af brudekjoler?

Ja, det er nødvendigt for at vi kan give dig og vores tidsbestillende brude den bedst mulige service og assistance. Book derfor altid tid. Du kan booke et uforpligtende brudekjole møde eller en brudekjole prøvning her på siden, eller via menuen ‘BOOK TID’ nederst til højre fra vores hjemmeside.

Brudekjole møde (½ time)

Få en uforpligtende præsentation af vores smukke og eksklusive brudekjoler samt et overblik over hvad Copenhagen Bridal kan tilbyde i forhold til dine behov og ønsker som brud.

Brudekjole prøvning (1 time)

Vi sætter en time af til prøvning af brudekjoler. Vi vejleder dig professionelt og kommer med gode råd omkring stil og design.

 

Prisniveau hos Copenhagen Bridal

Copenhagen Bridal’s prisniveau på brudekjoler, ligger typisk mellem kr. 8.000 og kr. 30.000,-

Du har også mulighed for at melde dig til vores Sample Sale i hverdagene, hvor priserne typisk starter fra kr. 4.500. Spar typisk 25-75%

 

- I hvor god tid bør jeg booke en prøvning?

Vi anbefaler at du starter din prøvning af brudekjoler i god tid, og gerne minimum et halvt år før dit bryllup, da der kan være lange leveringstider på brudekjoler. Hvis du er senere ude, skal du dog ikke fortvivle, da vi altid har mange skønne brudekjoler i butikken til her og nu levering. Det er derfor aldrig for sent at finde sin brudekjole!

 

- Book først en prøvetime, når du er klar til at købe din brudekjole

Vi er godt klar over at mange brude gerne vil ud og snuse, blot for at få en idé om stil og design. Det kan være svært at vente, og derfor fristende at booke tid, før man er klar til at købe sin brudekjole, og måske endnu ikke helt har rammerne på plads for brylluppet. Hos Copenhagen Bridal arbejder vi målrettet og professionelt for at finde præcis den brudekjole som passer til dine drømmer og ønsker som brud. Det kan derfor være et dilemma for dig, hvis du forelsker dig i en kjole, som du ikke er klar til at købe, eller som måske ender med ikke at passer med rammerne for dit bryllup. Vi vil derfor klart anbefale, at du først tager ud og prøver brudekjoler, når du er forberedt på at finde og købe din brudekjole.

 

- Hvem bør jeg tage med til min prøvning?

Tag gerne de personer med som står dig aller nærmest og som kender dig og din smag bedst, og tager udgangspunkt i dine drømme og ønsker som brud. For mange deltagere kan risikere at give dig for mange forskelligartede input. Det kan betyde at du kan ende med at blive forvirret, og at du måske mister en god følelse for din drømmekjole.

 

- Hvad bør jeg forberede til min prøvning?

Det kan være en god idé at du har gjort dig nogle tanker om den type brud du gerne vil være til dit bryllup. Tænk gerne lidt over stil, farve og form på din brudekjole, og afstem gerne forventninger med dit følge, da mor eller søster måske har nogle andre forventninger, end du selv har. Det kan derfor være en god idé at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din brudekjole, da det jo først og fremmest er dine brudekjole drømme der skal opfyldes.

 

- Hvordan foregår selve prøvningen?

Du/I bliver anvist til dit eget prøveområde med naturligt lysindfald, store spejle samt rummeligt prøverum og egen ekspedient. Vi tager udgangspunkt i rammerne for dit bryllup, og prøver de brudekjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som brud, og giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige brudekjole. Har du helt særlige ønsker, kan vi også hjælpe med dette!

 

- Vær til stede i nuet og nyd det

Når brudekjoleprøvningen går i gang, vil vi klart anbefale at mobiltelefoner og kameraer er pakket væk, så du og dit følge kan fokusere på den enkelte brudekjole, samt snakke om detaljerne, og ikke mindst mærke efter. Billeder kan svinge i kvalitet, og giver ikke altid det rigtige billede af en brudekjole, og du risikerer at få taget en god følelse væk fra dig, når du efterfølgende kigger på billeder. Vi anbefaler derfor altid at du vælger din brudekjole ud fra den følelse som du står med når du står i kjolen, og ikke ud fra et billede. Du kan dog bede dit følge om at tage et par billeder af din favoritkjole sidst under seancen.

 

- Hold dig til budgettet

Det er en rigtig god idé at have lagt et budget for hvad brudekjolen må koste. Oplys gerne om dit budget i forbindelse med din booking eller ved selve prøvningen. Der kan være store prisforskelle indenfor brudekjoler, og der er ingen grund til at du forelsker dig i en brudekjole som er uopnåelig, eller som springer alle rammer for brylluppet. Skån dig selv for den oplevelse, og find den perfekte brudekjole til den ønskede prisklasse.

 

- Undgå at prøve for mange kjoler

Det kan være fristende og indbydende og prøve en masse brudekjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler ikke at du prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden. Prøv de brudekjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som brud, giv dig god tid, og vælg den brudekjole som giver dig den bedste følelse.

 

- Den store beslutning

At vælge og købe sin brudekjole, kan være en af de helt store og svære beslutninger i livet, og tænk hvis man nu skulle finde en brudekjole som var endnu bedre. Når du står i den brudekjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til dit bryllup, så tøv ikke med at beslutte dig! Det er altid bedst at vælge sin brudekjole. mens man har den på, og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke, samt kigge på billeder af blandet kvalitet. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til dit bryllup.

Er du ikke tilfreds med den assistance som du modtager under din prøvning, skal du blot meddele dette til den daglige leder, så sørger vi for at stille en ny ekspedient til rådighed. så du får det optimale ud af din prøvning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!